

2024 Regional Technical Meetings Cranberry Twp March 19, 2024

PDH/NECEPT 6 credit hours

02-06-24

	60 min	7:00 a.m.	CONTINENTAL BREAKFAST	Attendees
			TOPIC	PRESENTER
1	10 min	8:00 a.m.	Opening Remarks – Housekeeping Items	Charles Goodhart
2	75min	8:10 a.m.	District Presentations	West Districts 1, 10, 11 & 12
3	35 min	9:25 a.m.	Hot Topics, Research Projects, and Pilot Projects	Kevin Gnegy
	15 min	10:00 a.m.	BREAK	Attendees
5	30 min	10:15 a.m.	PA Turnpike Commission 2023 Test Data Summary, Initiatives, Innovations, 2024 Tonnage Projections, etc.	Chris Forry & Brian Paroda
6	30min	10:45 a.m.	STATUS - BMD Overview; Implementation & Mix Performance Testing, HWTT and IDEAL CT Data	Jay Sengoz & Mary Robbins
7	30 min	11:15 a.m.	Industry Roundtable (Materials) Mary Robbins & Jeff Frantz Moderators	West - Martin Libertini Central - Tom Abbey East - Tim Peffer & Jeff Frantz
	45 min	11:45 a.m.	LUNCH	Attendees
8	45 min	12:30 p.m.	Impacts of Ignition Furnace Correction Factor Errors to Quality Assurance of Asphalt Mixtures	Derek Nener-Plante, M.S., P.E., FHWA Resource Center
9	30 min	1:15 p.m.	2023 PennDOT LTS Review	Jay Sengoz
10	15 min	1:45 p.m.	2023 Paving Construction: PennDOT QA Concerns (PennDOT Construction Quality Assurance Division)	Brent Trivelpiece, BOCM
11	30 min	2:00 p.m.	Industry/PennDOT Roundtable (Paving) Mary Robbins & Steve Koser Moderators	West – Lindy Paving, etc.
12	29 min	2:30 p.m.	PennDOT eTicketing Status, eCAMMS Updates & eCertification Questions	Sherry Hartman
13	1 min	2:59 p.m.	For the good of the order & concluding thoughts!	Mary Robbins & Charles Goodhart
		3:00 p.m.	Wrap Up and Adjourn	Charles Goodhart

(Schedule is tentative and subject to change)
Registration begins February 6, 2024. Click https://www.pa-asphalt.org/events/papa-events



