

## **2025 Regional Technical Meetings**

Cranberry Twp. – State College – Allentown, PA March 18, 19, and 20, 2025



02-04-2025

	60 min	7:00 a.m.	CONTINENTAL BREAKFAST	Attendees
			ΤΟΡΙΟ	PRESENTER
	60 min	7:00 a.m.	Registration	Donna Sweeney, PAPA
1	5 min	8:00 a.m.	Opening Remarks – Housekeeping Items	Charles Goodhart, PAPA
2	55 min	8:05 a.m.	District Presentations	West Districts 1, 10, 11 & 12 Central Districts 2, 3, 8, & 9 East Districts 4, 5, & 6
3	30 min	9:00 a.m.	PAPA Safety Committee Topics	Matt Mileski, HRI, Inc. Morgan Koprivnak, Lindy Paving
4	30 min	9:30 a.m.	Safety and Work Zone Initiatives	PennDOT Rep(s)
	15 min	10:00 a.m.	BREAK	Attendees
5	30 min	10:15 a.m.	PA Turnpike Commission 2024 Test Data Summary, Initiatives, Innovations, 2025 Tonnage Projections, etc.	Chris Forry & Brian Paroda, PTC
6	30 min	10:45 a.m.	STATUS - BMD Overview; Implementation & Mix Performance Testing, HWTT and IDEAL CT Data	Jay Sengoz & Mary Robbins
7	30 min	11:15 a.m.	Industry Roundtable ( <b>Materials</b> ) Mary Robbins, Moderator	West – Industry Reps, PennDOT District Materials Reps Central – Industry Reps, PennDOT District Materials Reps East – Industry Reps, PennDOT District Materials Reps
	45 min	11:45 a.m.	LUNCH	Attendees
8	30 min	12:30 p.m.	2024 PennDOT LTS Review	Jay Sengoz, PennDOT
9	30 min	1:00 p.m.	Tack Coat	TBD
10	15 min	1:30 p.m.	2024 Paving Construction: PennDOT QA Concerns (PennDOT Construction Quality Assurance Division)	West – Mark Gallardo, Central – Garth Bridenbaugh, East – Kevin Durkee
11	30 min	1:45 p.m.	Industry/PennDOT Roundtable ( <b>Paving</b> ) Mary Robbins & Steve Koser, Moderators	West – Industry Reps, PennDOT QA Central – Industry Reps, PennDOT QA East – Industry Reps, PennDOT QA
12	44 min	2:15 p.m.	PennDOT eTicketing Status, eCAMMS Updates & EPD Questions	Sherry Hartman, PennDOT
13	1 min	2:59 p.m.	For the good of the order & concluding thoughts!	Mary Robbins & Charles Goodhart, PAPA
		3:00 p.m.	Wrap Up and Adjourn	Charles Goodhart, PAPA

(Schedule is tentative and subject to change)

Registration begins February 10, 2025. Click <u>https://www.pa-asphalt.org/events/papa-events</u>

